ЗЕОООП

КОНТАКТ

податоци

седиште

ул.23-ти Октомври бр. 38/5-17 - Скопје

телефон

070 941 582

е-маил

zdrzeooopsk@gmail.com

Контакт форма

Лице за контакт

Александра Петровска

Основач на ЗЕОООП

придружи се на (р)Еволуцијата

Контактирај не

ул.23-ти Октомври бр. 38/5-17 

Аеродром

1000 Скопје

© 2021, ZEOOOP All rights reserved.